Ayurvedische Massage Nijmegen -Wijchen - Beuningen

Een ayurvedische massage brengt je lichaam en geest in evenwicht en stimuleert het zelf genezend vermogen.

AYURVEDISCHE massage

± 60 minuten € 95,-
± 75 Minuten € 115,-
± 90 Minuten € 135,-

De Ayurvedische massage zorgt er onder andere voor dat je ontspant en in contact komt met je lichaam. Ook werkt de Ayurvedische massage ontgiftend en reinigend.

Bij een ayurvedische massage word je lichaam en hoofd gemasseerd met warme kruidenoliën gemasseerd. De ayurvedische kruidenoliën worden afgestemd op jouw behoefte en constitutie en hebben een therapeutische werking. Zie ook: Therapeutische Massage. Het verschil tussen een ayurvedische massage en een 'gewone' massage is, dat waar de 'gewone' massage zich richt op spieren en weefsels, de ayurvedische massage zich juist richt op de energiepunten (marmapunten) en nadi’s (energiebanen) waardoor de levensenergie (prana) stroomt. Het doel hiervan is het natuurlijk evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen.

Wat doet deze ayurvedische massage voor jou
De ayurvedische massage zorgt er onder andere voor dat je ontspant en in contact komt met je lichaam. Ook werkt de ayurvedische massage ontgiftend en reinigend. Het activeert de bloedsomloop en het lymfesysteem, verlicht spierspanning en werkt tegen stres. Doordat je lichaam en geest in evenwicht worden gebracht stimuleer je het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Informatie:
Eet niet te zwaar en drink voldoende vlak voor de massage en na de massage zodat de afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden. Verder is het belangrijk dat de olie na de behandeling dieper in de huid kan trekken, zodat deze optimaal zijn werk kan doen. Het is daarom beter om niet je beste kleding aan te trekken i.v.m. de olieresten. Er is een mogelijkheid om te douchen (graag zelf een handdoek meenemen). Neem eventueel ook een borstel en/of elastiekje mee voor je haar.

Wil je een afspraak maken voor een ayurvedische massage? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk in Nijmegen, omgeving Wijchen.

afspraak maken