Therapeutische Massage

"Als je een diepe ontspannen staat bereikt kun je in contact komen  met je 'ware zelf', wie je in wezen bent."

Therapeutische Sessie

± 60 MINUTEN | VAN € 95 VOOR € 85,-

Door een therapeutische bewustwordings sessie word je bewust van wat er in je leeft en hoe je lichaam aanvoelt.

Bij een therapeutische bewustwordings sessie kan er gebruik gemaakt worden van verschillende massage technieken, visualisatie, magnetiseren en gesprek. Vanuit aanraking, rust en ontspanning  kun je in contact komen met je 'ware zelf'. Dit is wie je werkelijk bent. Tijdens de sessie kunnen eventuele blokkades zowel fysiek als emotioneel losgelaten worden. En kun je bewust worden van hoe je lichaam aan voelt en wat er in je leeft.  Prana, je levensenergie, gaat vanuit aanrakingen weer stromen.

Het kan gebeuren dat er tijdens de sessie emoties los komen. Door middel van zelfonderzoek, aan de hand van vragen die ik tijdens de behandeling stel, kunnen we hier dieper op ingaan. Er kan ook een emotionele ontlading plaatsvinden. Het zal dan nodig zijn om bij dit gevoel te durven blijven, zodat je in een dieper contact met je lichaam komt. Zodra je een diepe ontspannen staat bereikt ervaar je contact met je 'ware zelf'. Het kan ook zijn dat dit spontaan gebeurd. Niets is statisch, ook jij als mens niet. Elke ervaring is persoonlijk en elke behandeling weer anders. Een ieder van ons is uniek, wat zich aandiend is dat wat voor jou passend is op dat moment. Het is in het dagelijks leven moeilijk om met ons ware zelf in contact te komen en te blijven. Dit kan je trainen door b.v. meditatie.

Deze therapeutische sessie draagt bij om te gaan leven vanuit je 'ware zelf' inplaats van je 'geconditioneerde zelf' zodat je (nog meer) gaat leven vanuit zelfliefde en zelfacceptatie. Mocht je het willen ervaren, dan nodig ik je graag uit in mijn praktijk.

Bij de therapeutische sessie werk ik, net zoals bij de ayurvedische ontspanningsmassage, met warme ayurvedische olie. Alle voordelen die gelden bij een abhyanga massage zijn ook van toepassing bij de therapeutische sessie.

Praktische informatie:
Eet niet te zwaar vlak voor de massage en drink voldoende water na de massage. Verder is het belangrijk dat de olie na de behandeling dieper in de huid kan trekken zodat deze optimaal zijn werk kan doen. Je kunt beter niet je beste kleding aantrekken i.v.m. de olieresten. Neem eventueel ook een borstel en/of elastiekje mee voor het haar.

afspraak maken