Over mij

Mijn interesse richt zich al lange tijd op het bereiken van een evenwichtig leven, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Enkele jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met Ayurveda, waar ik veel profijt van heb gehad (en nog steeds heb). Hierdoor is mijn interesse gegroeid om de opleiding aan de Hogeschool Ayurveda in Nijmegen te gaan volgen. Ik heb onder andere de cursussen 'Werken in de Auralagen 1 en 2 gevolgd bij Annemiek Douw. Ook ben ik opgeleid als Kundalini bodywork facilitator. Niveau 1 en 2. Door mijn jarenlange ervaring in mijn vakgebied heb ik gemerkt dat ik een sterke intuïtie bezit en in staat ben om blokkades in het lichaam waar te nemen en op te heffen ( De-Armouring)

Het fascineert me om kennis uit zowel het Oosten als het Westen te integreren. Naast mijn praktijk heb ik jarenlang deelgenomen aan een sensorisch panel van een internationaal bedrijf. Dit heeft mijn sensorische vaardigheden verder ontwikkeld.

Daarnaast beoefen ik Zijnsoriëntatie. Dit is een pad voor mensen die betekenis aan hun leven willen geven en op zoek zijn naar een praktische vertaling van spiritualiteit. Het brengt je in contact met je ware essentie. In mijn massagepraktijk breng ik je door middel van aanraking, rust en ontspanning meer in balans, en help ik je om meer te leven vanuit je vrije zelf (je ongeconditioneerde zelf).

Image

Betekenis symbool

Het symbool van mijn praktijk is opgebouwd uit drie elementen.


Image

De praktijk

Mijn praktijk is gevestigd in Villa Violenhof, aan de St. Annstraat 282 in Nijmegen, net buiten het stadscentrum. De vioolbloem staat symbool voor 'Vol vertrouwen'. Als je contact met me wilt opnemen of een afspraak wilt maken voor een massage, klik dan hier.

Praktijk Interieur Sharon Van den Berg Ayurvedische Therapeutische Massage Nijmegen
Praktijk Exterieur Sharon Van den Berg Ayurvedische Therapeutische Massage Nijmegen