Over mij

Mijn belangstelling gaat al heel lang uit naar een evenwichtig leven, zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel. Jaren geleden kwam ik in contact met de Ayurveda waar ik veel baat bij heb gehad (en nu nog steeds heb). Vandaar groeide mijn interesse om zelf de opleiding te gaan volgen aan de hogeschool Ayurveda te Nijmegen. Bij Annemiek Douw heb ik de cursussen Werken in de auralagen d.m.v. magnetiseren gevolgd. Tijdens het masseren merkte ik dat ik heel intuïtief masseer en dit nu combineer ik nu met de therapeutische massage. Ik vind het interessant om kennis uit het Oosten en Westen te combineren. Naast mijn praktijk heb ik jaren in een sensorisch panel van een internationaal bedrijf gewerkt.

Tevens beoefen ik Zijnsoriëntatie. Zijnsoriëntatie is een pad voor mensen die betekenis willen geven aan hun leven en op zoek zijn naar een praktische vertaling van spiritualiteit. Het brengt je in contact met wie je 'in wezen' bent. In mijn massagepraktijk breng ik je vanuit aanraking, rust en ontspanning meer in balans en help ik je meer te gaan leven vanuit je 'vrije zelf' (ongeconditioneerde zelf).

Image

Betekenis symbool

Het symbool van mijn praktijk is opgebouwd uit drie elementen.


Image

De praktijk

Mijn praktijk is gevestigd in Villa Violenhof, aan de St. Annstraat 282 in Nijmegen, net buiten het stadscentrum. De betekenis van de bloem viool staat voor 'Vol vertrouwen'. Mocht je contact met mij willen opnemen of een afspraak willen maken voor een massage? klik dan hier.


Praktijk Interieur Sharon Van den Berg Ayurvedische Therapeutische Massage Nijmegen
Praktijk Exterieur Sharon Van den Berg Ayurvedische Therapeutische Massage Nijmegen