ayurvedische massage nijmegen


Sharon van den Berg Ayurvedische Massage Nijmegen - Wijchen - Beuningen

Een ayurvedische onstapnningsmassage brengt je lichaam en geest in evenwicht en stimuleert het zelf genezend vermogen.

behandeling

AYURVEDISCHE ONTSPANNINGSMASSAGE

De lichaamsmassages zijn een belangrijk onderdeel van de Ayurveda. Bij een Ayurvedische (abhyanga) massage word je lichaam en hoofd met warme kruidenoliën gemasseerd. De ayurvedische kruidenoliën worden afgestemd op jouw behoefte en constitutie en hebben een therapeutische werking. Zie ook: Therapeutische Sessie / Kundalini Bodywork. Het verschil tussen een ayurvedische massage en een klassieke massage is, dat waar de klassieke massage zich richt op weefsels en spieren, de ayurvedische massage zich juist richt op de marmapunten (energiepunten) en nadi’s (energiebanen) waardoor de levensenergie (prana) stroomt. Het doel hiervan is het natuurlijk evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen.

Wat doet deze massage voor jou
De ayurvedische massage zorgt er onder andere voor dat je ontspant en in contact komt met je lichaam. Ook werkt de ayurvedische massage reinigend en ontgiftend Het activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop, verlicht spierspanning en werkt stress verlagend. Doordat je lichaam en geest in evenwicht worden gebracht stimuleer je het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Praktische informatie:
Eet niet te zwaar vlak voor de massage en drink voldoende water na de massage zodat de afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden. Verder is het belangrijk dat de olie na de ayurvedische massage dieper in de huid kan trekken, zodat deze optimaal zijn werk kan doen. Het is daarom beter om niet je beste kleding aan te trekken i.v.m. de olieresten. Er is eventueel een mogelijkheid om te douchen (graag zelf een handoek meenemen). Neem eventueel ook een borstel en/of elastiekje mee voor je haar.

Wil je een afspraak maken voor een ayurvedische ontspanningsmassage? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk in Nijmegen (omgeving Wijchen-Beuningen).

afspraak maken

± 60 minuten € 105,-
± 75 minuten € 125,-
± 90 minuten € 145,-

afspraak maken