Therapeutische Massage

"Als je een diepe ontspannen staat bereikt ervaar je contact met je 'vrije zelf', wie je in wezen bent."

Therapeutische Massage

± 60 MINUTEN | VAN € 95 VOOR € 80,-

Weinig energie, last van een burnout, stress, depressie? Door een therapeutische bewustwordingsmassage word je bewust van wat er in je leeft, krijg je inzichten en kun je leren er anders mee om te gaan.

Bij de therapeutische bewustwordingsmassage werk ik, net zoals bij de ayurvedische ontspanningsmassage, met warme ayurvedische olie. Alle voordelen die gelden bij een ayurvedische ontspanningsmassage zijn ook van toepassing bij de therapeutische massage.

Bij de therapeutische massage gebruik ik zowel ayurvedische als ook tuina massagetechnieken. Ook magnetiseer ik in de auralagen mocht dat nodig zijn. Vanuit aanraking, rust en ontspanning breng ik je in contact met je ware zelf. Hierdoor ontstaat het loslaten van opgebouwde blokkades in het lichaam, zowel energetisch, mentaal, emotioneel als fysiek. Prana, je levensenergie, gaat vanuit aanrakingen weer stromen. Je wordt je bewust van wat er in je leeft en hoe je lichaam aanvoelt.

Het kan gebeuren dat er tijdens de bewustwordingsmassage emoties los komen. Door middel van zelfonderzoek, aan de hand van vragen die ik tijdens de behandeling stel, kunnen we hier dieper op ingaan. Er kan ook een emotionele ontlading plaatsvinden. Het zal dan nodig zijn om bij dit gevoel te durven blijven, zodat je in een dieper contact met je lichaam komt. Zodra je een diepe ontspannen staat bereikt ervaar je contact met je 'vrije zelf'. Dit is wie je in wezen bent. Het kan ook zijn dat dit spontaan gebeurd. Niets is statisch, ook jij als mens niet. Elke ervaring is persoonlijk en elke behandeling weer anders. Een ieder van ons is uniek, wat zich aandient is dat wat voor jou passend is op dat moment. Het is in het dagelijks leven moeilijk om met onze onconditionele aard in contact te komen. Dit kan wel door onder andere meditatie.

Deze therapeutische massage kan helpen om te gaan leven vanuit je 'vrije zelf' zodat je je een vrijer mens voelt en nog meer gaat leven vanuit zelfliefde en zelfacceptatie. Mocht je het willen ervaren, dan nodig ik je graag uit in mijn praktijk.

Praktische informatie:
Eet niet te zwaar vlak voor de massage en drink voldoende water na de massage. Verder is het belangrijk dat de olie na de behandeling dieper in de huid kan trekken zodat deze optimaal zijn werk kan doen. Je kunt beter niet je beste kleding aantrekken i.v.m. de olieresten. Neem eventueel ook een borstel en/of elastiekje mee voor het haar.

afspraak maken