Nu 5 euro korting op een therapeutische massage of ontspanningsmassage voor nieuwe klanten

Let op: Deze actie is verlopen!

€ 5,- Korting op een massage voor nieuwe klanten!

Boek een massage en ontvang als nieuwe klant € 5,- korting op een therapeutische massage of ayurvedische ontspanningsmassage.

Waarom een therapeutische massage
Bij een therapeutische massage wordt er gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken, visualisatie, magnetiseren en gesprek. Vanuit aanraking, rust en ontspanning kun je in contact komen met je 'ware zelf'. Dit is wie je in wezen bent, je ongeconditioneerde zelf. Je geconditioneerde zelf is hoe je door o.a. opvoeding en omgeving gevormd bent. De verbinding met je ware zelf/bron IS er gewoon altijd! Door ontspanning, loslaten en weten dat het er is kom je tot rust en zodra je dat doet voel je weer de verbinding met je ware zelf omdat jij dan bent waar de verbinding, je ware zelf (altijd) is. Tijdens de massage kunnen eventuele blokkades zowel fysiek als emotioneel losgelaten worden. En kun je bewust worden van hoe je lichaam aan voelt en wat er in je leeft. Prana, je levensenergie, gaat vanuit aanraking weer stromen.

Waarom een ayurvedische massage
De ayurvedische ontspanningsmassage zorgt er onder andere voor dat je ontspant en in contact komt met je lichaam. Ook werkt de ayurvedische massage reinigend en ontgiftend Het activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop, verlicht spierspanning en werkt stress verlagend. Doordat je lichaam en geest in evenwicht worden gebracht stimuleer je het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

reserveer nu een massage

Je mag dit bericht delen