Therapeutische sessie – Kundalini Bodywork


Sharon van den Berg Ayurvedische Massage Nijmegen - Wijchen - Beuningen

Kundalini Bodywork geeft je  een diepere verbinding met jezelf, waardoor je vrijer en energieker wordt.

sessie

therapeutische SESSIE / kundalini bodywork

Voor aanvang van een therapeutische sessie bespreken we samen eerst wat jouw hulpvraag is.

Tijdens een therapeutische sessie maak ik gebruik van massage, kundalini bodywork, adem-technieken, de-armouring (het ontpantseren van je lichaam d.m.v. drukpunten), sjamanisme, visualisatie, innerlijk kind werk, zelfonderzoek (via vragen) en magnetiseren. Tijdens de sessie kunnen eventuele blokkades en trauma's (zowel fysiek als emotioneel) losgelaten worden en kun je bewust worden van hoe je lichaam aanvoelt en wat er in je leeft. Door de de-armouring/aanraking kan je Kundalini (ook bekend als Prana of levensenergie) weer vrij stromen, wat leidt tot meer balans, vitaliteit en vrijheid.

Wanneer je een diepe staat van ontspanning bereikt, kom je in contact met je 'ware zelf' (je ongeconditioneerde zelf). Dit kan spontaan gebeuren. Niets is statisch, ook jij niet. Elke ervaring is uniek en elke behandeling verschilt. Ieder van ons is uniek, en wat zich aandient, is wat op dat moment passend is voor jou.

Deze therapeutische sessie draagt bij aan een dieper zelfinzicht, waardoor je vrijer kunt leven met meer zelfliefde en zelfacceptatie.

Net als bij de ayurvedische ontspanningsmassage, werk ik tijdens de therapeutische sessie met warme ayurvedische olie. Alle voordelen van een ayurvedische massage zijn ook van toepassing tijdens de therapeutische sessie.

Praktische informatie:
Eet niet te zwaar voorafgaand aan de sessie en drink voldoende water erna. Het is belangrijk dat de olie na de behandeling goed in de huid kan trekken, zodat deze optimaal kan werken. Draag liever geen beste kleding vanwege eventuele olieresten. Er is gelegenheid om te douchen (neem zelf een handdoek mee). Neem indien gewenst ook een borstel en/of elastiekje mee voor je haar.

Wil je een afspraak maken voor een therapeutische sessie? Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Nijmegen.

afspraak maken

€ 112,- per uur. Een therapeutische sessie duurt gemiddeld ± 2 uur.

Als er meerdere sessies nodig zijn, wordt aanbevolen om maximaal 3 weken tussen een sessie te laten.
afspraak maken