Vanaf 18 mei weer geopend!

vanaf 18 mei weer geopend!

Vanaf 18 mei is mijn praktijk weer geopend en kun je een massage inplannen via het contactformulier of na een telefonische intake. Uiteraard volg ik de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM. Ook heb ik diverse maatregelen getroffen zodat ik je zo veilig mogelijk kan masseren. Ik maak alleen afspraken met mensen waarvan ik met vrij grote zekerheid weet dat ze gezond zijn en dat ze niet vallen onder de risicogroepen zoals gedefinieerd door het RIVM.

Extra maatregelen i.v.m. Covid-19 virus:

Algemeen geldt: geen handen schudden en bij binnenkomst handen reinigen met handgel.

Het toilet wordt bij voorkeur niet gebruikt.

Probeer als het mogelijk is zo min mogelijk deurklinken, stoelen, etc. aan te raken met je handen.

Tijdens de massage is het verplicht de onderbroek/slip aan te houden.

Tussen de behandelingen door worden de contactpunten gereinigd. Denk aan deurklinken, stoelen, etc.

Na elke behandeling worden uiteraard alle handdoeken en face-cover (wegwerp) vervangen.

Twijfel je over je gezondheid op de dag van de afspraak? Neem dan voor de afspraak telefonisch contact met mij op om te overleggen of je afspraak kan doorgaan.

Ik ontraad je vooralsnog een afspraak te maken als je 70 jaar of ouder bent of behoort tot de groep kwetsbare mensen zoals gedefinieerd door de RIVM.

Er worden geen kosten in rekening gebracht als je last-minute afzegt om medische redenen.

reserveer nu een massage

Je mag dit bericht delen