Behandelingen gaan door!

Therapeutische massage Covid-19 Open Nijmegen

Tijdens de door de overheid aangekondigde lockdown mag ik open blijven. Dit betekent dat alle geplande en nieuwe afspraken door mogen gaan.

Massage Cadeaubon

Massage cadeaubon Sharon van den Berg Massage Nijmegen

Wil jij graag iemand verrassen? Geef dan een massage cadeaubon! Het leukste cadeau om te geven of die je stiekem heel graag zelf zou willen houden…

Vanaf 3 Maart weer geopend!

Vanaf 3 Maart is mijn praktijk weer geopend en kun je een massage inplannen via het contactformulier of na een telefonische intake.

Waarom je juist in de herfst een massage nodig hebt!

Waarom je juist in de herfst een massage nodig hebt!

De herfst/winter is een koude periode waardoor Vata (lucht en ether) in je lichaam toeneemt. Hierdoor heeft je lichaam meer behoefte aan warmte. Een Ayurvedische ontspanningsmassage met warme kruidenolie is dan DE manier om je lichaam weer in balans te brengen.

Aangeraakt worden is een primaire levensbehoefte

Aangeraakt worden is een primaire levensbehoefte. Door middel van aanraking wordt het knuffelhormoon Oxytocine aangemaakt. Het hormoon bevordert het gevoel van veilig zijn en zorgt er voor dat je minder stresshormonen zoals cortisol aanmaakt

Vanaf 18 mei weer geopend!

Vanaf 18 mei is mijn praktijk weer geopend en kun je een massage inplannen via het contactformulier of na een telefonische intake.

Workshop Ayurvedische Kerala en Kalari Massage

Ben jij een professionele masseur/masseuse en ben je geïnteresseerd in een 3-daagse workshop Ayurvedische Kerala massage en Kizhi massage, gegeven door een professionele masseur uit Kerala (India)? Neem dan contact op als je interesse hebt.